• nl

Service

De chauffeur staat voorop bij Cleaning Twente. Onze medewerkers zijn te allen tijde bereid om chauffeurs met raad en daad en in verschillende talen bij te staan. We zijn een hecht team waar klantvriendelijkheid, veiligheid en uiteraard kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Naast de tankwagens, – containers en silo’s kunnen er ook trailers, kiepers en koelers bij Cleaning Twente gereinigd worden. Indien nodig is desinfectie tevens mogelijk, zowel chemisch als met stoom.
Het opwarmen van tanks is mogelijk door middel van stoom of elektra. Er zijn geen middelen voor het verwarmen van een tank met glycol. Door middel van ons automatische stoompunt is het  mogelijk om wagens op te stomen buiten werktijden. De wagen moet echter wel binnen de normale werkuren aanwezig zijn om aangesloten te worden.

Er is een ruime parkeerplaats aanwezig waar in overleg overnacht kan worden. Het bedrijf is omheind en er is camerabeveiliging aanwezig. Bij het bedrijf is een kantine aanwezig alsmede een mogelijkheid om te douchen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag    06.00 – 21.00