• nl

Tankcleaning

Zoekt u een bedrijf dat u van dienst kan zijn voor tankcleaning, oftewel tankreiniging? BijCleaningTwentebent u aanhetjuisteadres. Wiewijzijn? Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich sinds 1987 bezighoudt met het in- en uitwendig reinigen van tankwagens, tankcontainers en kunststof verpakkingen. Het is belangrijk dat, wanneer u iemand zoekt voor tankreiniging, u altijd kijkt naar de beste match. Het is namelijk cruciaal dat alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd, zodat u te allen tijde profijt heeft van het beste resultaat. Cleaning Twente is onderdeel van De Sanderman Cleaning Group. Naast Cleaning Twente is SenSInterclean hier tevens een onderdeel van. Cleaning Twente voert alles uit dat te maken heeft met tankcleaning. SenSInterclean heeft daarentegen de focus op het reinigen van kunststof en metalen verpakkingen.

De Sanderman Cleaning Group

Wij kunnen u dus van dienst zijn bij diverse diensten, waaronder tankcleaning. Wij hebben jarenlang ervaring en hierdoor zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan producten te reinigen. Doordat wij speciale chemiebanen hebben, is het mogelijk om zelfs wagens van de chemische, petrochemische en farmaceutische industrie te reinigen. U kunt bij ons rekenen op:

  • Professionele dienstverlening;
  • Altijd de juiste werkwijze;
  • Jarenlang ervaring;
  • Alleen maar het beste apparatuur;
  • Uitgekiende spoelprogramma’s;
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Kies voor Cleaning Twente!

Cleaning Twente is ruim 30 jaar bekend op het gebied van tankreiniging. We hebben drie reinigingsbanen waar tankwagens en –containers inwendig gespoeld worden. Hierbij gebruiken we de meest moderne technieken. Tevens beschikken we over een Cargill gecertificeerde levensmiddelenreiniging waar volgens de HACCP-richtlijnen wordt gewerkt. Het resultaat? Een efficiënte wijze van werken én korte wachttijden.

Neem contact met ons op!

Wilt u tank cleaning door Cleaning Twente uit laten voeren? Neem dan gerust contact met ons op! We kunnen u op meerdere gebieden helpen, doordat De Sanderman Cleaning Group uit Cleaning Twente en SenSInterclean bestaat. Ideaal! Cleaning Twente is dé juiste partner voor tank cleaning. Voor tankreiniging moet u bij ons zijn. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 74 24 24 381. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar info@cleaningtwente.nl.