• nl

Industriële reiniging

Industriële reiniging

Wanneer u op zoek bent naar iemand die u van dienst kan zijn voor de industriële reiniging, dan bent u aan het goede adres bij Cleaning Twente. Cleaning Twente is een innovatief bedrijf met veel ervaring. Sinds 1987 houden wij ons bezig met het in- en uitwendig reinigen van tankcontainers, tankwagens en kunststof verpakkingen. Wij zijn onderdeel van De Sanderman Cleaning Group. Naast Cleaning Twente is SenSInterclean hier tevens een onderdeel van. Door de gouden combinatie van deze bedrijven ontstaat er de mogelijkheid om u meerdere diensten te kunnen bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor industrial cleaning, maar ook voor het reinigen van kunststof en metalen verpakkingen. Indien u hulp zoekt bij de industriële reiniging van bijvoorbeeld tankcontainers, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste hulp. Een goede dienstverlening is namelijk erg belangrijk! Wij helpen u graag verder.

De Sanderman Cleaning Group

Onze dienstverlening is breed, doordat wij in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan. Zo kunnen wij veel verschillende producten reinigen. Onze kracht is dat wij u altijd kunnen helpen. Alles gebeurt op een professionele wijze, met de beste apparatuur. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Professionele dienstverlening;
  • Altijd de juiste werkwijze;
  • Jarenlang ervaring;
  • Alleen maar het beste apparatuur;
  • Uitgekiende spoelprogramma’s;
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Doordat wij speciale chemiebanen hebben, ontstaat de mogelijkheid om zelfs wagens van de chemische, petrochemische en farmaceutische industrie te reinigen. Wij kunnen u dus op meerdere gebieden helpen bij industriële reiniging.

Cleaning Twente!

Inmiddels zijn we meer dan 30 jaar bekend omtrent tankreiniging en industriële reiniging. De tankwagens en –containers worden inwendig gespoeld op onze reinigingsbanen. We hebben drie reinigingsbanen en dus zeker plek genoeg. Bij Cleaning Twente wordt alleen maar gebruikgemaakt van moderne technieken. Hierdoor behalen we altijd het juiste resultaat. We beschikken over een Cargill gecertificeerde levensmiddelenreiniging waar volgens de HACCP-richtlijnen wordt gewerkt. Het resultaat is een efficiënte werkwijze en daardoor korte wachttijden.

Neem contact met ons op!

Wilt u de industriële reiniging door Cleaning Twente uit laten voeren? Neem dan contact met ons op! We kunnen u op diverse gebieden van dienst zijn, doordat De Sanderman Cleaning Group uit Cleaning Twente en SenSIntercleanbestaat. Cleaning Twente is uw partner voor industrial cleaning! Voor de industriële reiniging moet u dus bij Cleaning Twente zijn. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 74 24 24 381. Daarnaast kunt u ons bereiken door een e-mail sturen naar info@cleaningtwente.nl.