• nl

Ibc container reinigen

Ibc container reinigen? Laat dit uitvoeren door iemand met verstand van zaken. Bij Cleaning Twente weet u dat u aan het juiste adres bent. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van reiniging weten we wat we moeten doen om het gewenste resultaat te behalen. Wij zijn innovatief en vooruitstrevend. Zo werken wij bijvoorbeeld met de meest moderne technieken. Cleaning Twente heeft sinds 1987 de focus gelegd op het in- en uitwendig reinigen van tankcontainers, tankwagens en kunststof verpakkingen. Samen met SenSInterclean zijn wij onderdeel van De Sanderman Cleaning Group. Cleaning Twente is dus specialist op het gebied van onder andere Ibc tank cleaning. Daarentegen is SenSInterclean specialist op het gebied van het reinigen van kunststof en metalen verpakkingen. Door deze combinatie kunnen wij u op diverse gebieden van dienst zijn. Ideaal! Kies altijd voor een bedrijf die u als beste kan helpen; kies voor Cleaning Twente.

De Sanderman Cleaning Group

Doordat wij onderdeel zijn van De Sanderman Cleaning Group ontstaat een sterke combinatie: wij kunnen u op meerdere gebieden helpen. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op een efficiënte en professionele werkwijze, de meest moderne technieken en het beste apparatuur. We hebben veel ervaring met het reinigen van allerlei producten. Dus u kunt zeker weten wij ons terecht voor ibc tank cleaning! Bij Cleaning Twente kunt u altijd vertrouwen op:

  • Uitgekiende spoelprogramma’s;
  • Jarenlang ervaring;
  • Altijd de juiste werkwijze;
  • Professionele dienstverlening;
  • Alleen maar het beste apparatuur;
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Cleaning Twente heeft speciale chemiebanen, zodat we zelfs de wagens van de petrochemische, farmaceutische en chemische industrie kunnen reinigen. Een Ibc container reinigen? Dat is geen probleem voor Cleaning Twente!

Cleaning Twente!

Cleaning Twente heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tankreiniging, intermediate bulk container reiniging en meer. We hebben drie reinigingsbanen waar we de container inwendig kunnen spoelen. Cleaning Twente heefteen Cargill gecertificeerde levensmiddelenreiniging waar volgens de HACCP-richtlijnen wordt gewerkt. U kunt vertrouwen op een efficiënte werkwijze en daardoor korte wachttijden.

Neem contact met ons op!

Wilt u een ibc container reinigen? Laat het uitvoeren door Cleaning Twente! Neem dan contact met ons op!. We kunnen u met diverse gebieden van dienst zijn, doordat De Sanderman Cleaning Group uit Cleaning Twente en SenSIntercleanbestaat. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 74 24 24 381. Daarnaast kunt u ons bereiken door een e-mail sturen naar info@cleaningtwente.nl.