• nl

Container cleaning Nederland

Tank cleaning Nederland

Een bedrijf die u uitstekend kan helpen bij tank cleaning in Nederland? Kies voor Cleaning Twente en ga voor zeker! Cleaning Twente is u graag van dienst. Cleaning Twente is een innovatief bedrijf dat sinds 1987 de focus heeft gelegd op het in- en uitwendig reinigen van kunststof verpakkingen, tankwagens en tankcontainers. Tank cleaning services is dus onze specialiteit. We hebben veel ervaring op het gebied van container cleaning in Nederland en daardoor kunnen we u uitstekend helpen. Cleaning Twente is samen met SenSInterclean onderdeel van De Sanderman Cleaning Group. Een gouden combinatie, want op deze manier kunnen wij u meerdere diensten aanbieden. Bij Cleaning Twente kunt u terecht voor container cleaning in Nederland en bij SenS Interclean kunt u terecht voor de reiniging van kunststof en metalen verpakkingen. Het is belangrijk dat u altijd een prettige samenwerking heeft voor diverse tank cleaning services. Bij Cleaning Twente kunt u daar altijd op vertrouwen!

De Sanderman Cleaning Group

Cleaning Twente is dus samen met SenS Interclean onderdeel van de Sanderman Cleaning Group. Wij werken met het beste apparatuur en voeren moderne technieken uit. Hierdoor krijgt u te allen tijde het beste resultaat. We hebben twee speciale chemiebanen, zodat we zelfs wagens van de farmaceutische, petrochemische en chemische industrie kunnen reinigen. Daarnaast wordt er beschikt over een speciale food baan waar levensmiddelenreinigingen uitgevoerd kunnen wordne. Cleaning Twente kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Altijd de juiste werkwijze;
  • Uitgekiende spoelprogramma’s;
  • Jarenlang ervaring;
  • Professionele dienstverlening;
  • Alleen maar het beste apparatuur;
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Cleaning Twente!

Cleaning Twente is de geschikte partner voor tank cleaning in Nederland. Op de drie reinigingsbanen worden de containers inwendig gespoeld. Wij beschikken over een Cargill gecertificeerde levensmiddelenreiniging waar volgens de HACCP-richtlijnen wordt gewerkt. U kunt vertrouwen op een efficiënte werkwijze en daardoor korte wachttijden.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u tank cleaning in Nederland? Kies dan voor Cleaning Twente! Neem gerust contact met ons op. We kunnen u opdiverse gebieden van dienst zijn, doordat de Sanderman Cleaning Group uit Cleaning Twente en SenS Interclean bestaat. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 74 24 24 381. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar info@cleaningtwente.nl.